Camping De Kiekduun

Camping De Kiekduun

Strandweg 65

9164 KA Buren Ameland

T. 0519-542389

M.

 

website vacature reserveren

Vakantie op Ameland!

Camping en luxe chalet verhuur De Kiekduun op Ameland is de gezelligste familiecamping aan de rand van de Amelander duinen op slechts 750 meter afstand van het strand. Sinds drie generaties wordt De Kiekduun gerund door de familie Oud. Met aan de ene kant de uitgestrekte natuur van het waddengebied en aan de andere kant de terrasjes en winkeltjes van de dorpen Nes en Buren.

Huisdieren beperkt toegestaan

De Kiekduun is een duincamping, waar konijnen en fazanten vrij rondlopen tussen de caravans en de tenten. Huisdieren zijn hierom niet toegestaan op de camping, met uitzondering van Chalet Comfort nr. 89.

Duurzaam kamperen op Ameland

Op het prachtige eiland Ameland en met name op De Kiekduun zijn we erg zuinig op het milieu. Ameland heeft een prachtige natuur met veel bos en duinlandschap. Om dit in stand te houden gaan wij erg bewust om met het milieu. Zo is bijvoorbeeld ons toiletgebouw voorzien van een ingenieus warmtewisselaarsysteem, waarbij energie uit de boilers wordt gebruikt. Daarnaast is ons strandpaviljoen De Buren van Nes in 2012 bekroond met de gouden Green Key!

Kortom, met zorg voor natuur en milieu zijn wij met onze luxe chalets, trekkershutten en royale kampeerplaatsen de ideale plaats om vanuit hier uw vakantie op Ameland te vieren!

twitter linked-infacebookyoutube
Threesome
Creampie
Threesome
Threesome
Blowjob
Creampie
Blowjob
Orgy
Creampie
Threesome
Anal