Camping Middelpolle

Camping Middelpôlle

Westerpad

9163 GB Nes-Ameland (FR)

T. 06-23868480 (Jetse Nagtegaal)

M.

 

website vacature reserveren

Camping Middelpôlle

Aan de ene kant bossen, aan de andere kant duinen. En precies ertussenin ligt kampeerterrein De Middelpôlle. Op nog geen 10 minuten lopen van het strand en 15 minuten van het dorp.

Boswachter Jetse Nagtegaal:

“Tijdens een excursie op het wad of het strand, in de eendenkooi of door de bossen en duinen komt u meer te weten over de bijzondere natuur van het eiland. En natuurlijk zijn er volop wandel- en fietsroutes waarmee u zelf het eiland ontdekt. Als u geluk hebt kunt u een demonstratie van de paardenreddingboot bijwonen.”

Ontmoet het konijn

Konijnen zijn bijna zeldzame dieren geworden. Het is echt een genot om ze te observeren. Het zijn zeer sociale dieren en ze kruipen, net als wij, graag bij elkaar. Ze bouwen hele steden. Regelmatig huppelen ze ‘gewoon’ over het kampeerterrein. Ze eten trouwens hun eigen ontlasting op. Voedingsstoffen die ze de eerste keer niet kunnen opnemen, zijn door de voorvertering nu wel beschikbaar. Slim!

Ameland

Kampeerterrein Middelpôlle ligt op Ameland. De A van Ameland staat voor de A van afwisseling. Pak de fiets of de wandelschoenen en ontdek alles wat dit waddeneiland te bieden heeft.

twitter linked-infacebookyoutube
Threesome
Creampie
Threesome
Threesome
Blowjob
Creampie
Blowjob
Orgy
Creampie
Threesome
Anal