Camping Seedune

Camping Seedune

Seeduneweg 1

9166 RX Schiermonnikoog

T. 0519-531398

M.

 

website vacature reserveren

’s Ochtends wakker worden van het geluid van ruisend helmgras en ontbijten in een duinpannetje??
Dat kan!!Eigenlijk behoeft Camping Seedune helemaal geen verdere uitleg.
Want u weet immers waarvoor u naar Schiermonnikoog gaat: voor de ruimte, rust, natuur en de ontspanning. Eveneens de kenmerken van onze camping.Camping Seedune is gelegen tegen de bosrand en bestaat uit 8 hectare met gras begroeid duinlandschap. Dankzij de natuurlijke opzet van het terrein is geen plek hetzelfde.
Romantisch in een duinpannetje, beschut onder de bomen of juist gezellig  bij elkaar staan??
De keuze is aan u!! (alleen in het hoogseizoen krijgt u een plaats toegewezen)

Dankzij de centrale ligging van de camping zit u overal vlakbij.
Het gezellige dorpje en de zee liggen op loopafstand.
Daarnaast kunt u  vanaf de camping  heerlijke fiets- en wandeltochten maken. Kronkelende schelpenpaadjes leiden u naar de prachtigste natuurgebieden zoals de Kobbeduinen en de Westerplas.

Door het autoluwe karakter van het eiland en het ontbreken daardoor van caravans op de camping, heerst er een gemoedelijke sfeer, waardoor het zelfs in de drukste periode “rustig” en gezellig is.
Voor gezinnen die het avontuur in de natuur zelf opzoeken en niet vermaakt hoeven te worden, is dit de perfecte plek om de vakantie door te brengen. De kinderen kunnen hier vrij en in een veilige omgeving  spelen.
Maar ook degene die juist heerlijk niets wil doen of aan allerlei activiteiten wil meedoen, komt niet bedrogen uit. Eigenlijk moet u maar gauw zelf eens gaan kijken wat Camping Seedune en Schiermonnikoog voor u allemaal te bieden hebben.

Maar Camping Seedune is niet alleen in het hoogseizoen een vakantiebestemming bij uitstek. De Natuurgenieters moeten het zeker ook eens eerder of later in het seizoen proberen. U zult merken dat de flora en fauna zich van een heel andere kant laat zien en op de  camping ,te midden van de zacht glooiende duinen,  konijnen vrolijk rond huppelen en brutale fazanten misschien uit uw hand komen eten, een oase van rust en ruimte heerst.

Bent u al helemaal in de Seedune-stemming!!
Boek dan nu uw zomervakantie bij ons.
Dit kan heel eenvoudig door het invullen van het reserveringsformulier.

twitter linked-infacebookyoutube
Threesome
Creampie
Threesome
Threesome
Blowjob
Creampie
Blowjob
Orgy
Creampie
Threesome
Anal