Onze camping is nu nog leuker voor de kinderen, op ieder veld is wat leuks te doen! Voor de allerkleinsten een zandbak en veilige schommel.

Camping Hoeve ’t Noord is een gezellige familie camping met alleen vaste staanplaatsen. Over 4 velden verdeeld, vindt u zo’n 68 plekken met stacaravans en chalets. Elke plek heeft een eigen ruime oppervlakte, op de gezamenlijke tussenvelden vindt u verschillende speel- mogelijkheden voor kinderen. Op de camping is draadloos internet aanwezig, de netwerksleutel kunt u gratis bij de receptie krijgen.

De camping is zéér centraal gelegen op het eiland, slechts 1700 meter van het strand en dichtbij de heide, het bos en de duinen.

De dichtsbijzijnde supermarkt vindt u in het dorp Midsland op een afstand van 1000 meter. Hier vindt u ook allerlei andere winkels, terrasjes, restaurants etc. De afstand tot de haven in het dorp West-Terschelling, waar u met de boot aankomt, is ongeveer 7 km. De camping is met de bus en de fiets zeer vlot bereikbaar.

De camping heeft een receptie waar men u ontvangt en zo nodig van informatie kan voorzien.

Als u op onze camping verblijft, betaalt u € 1,30 toeristenbelasting en € 1,30 overnachtingsgeld per dag. Dit is dus samen € 2,60 per persoon per dag. Kinderen tot 4 jaar zijn gratis!

Nieuw! Maak nu een virtuele rondwandeling over de camping en bekijk de velden met de caravans en chalets.

Nu ook een hartveilige camping!

Bij onze receptie hangt een AED. Al het receptiepersoneel is geschoold om deze zo nodig in te zetten.