Camping ’t Wantij

Camping ’t Wantij

Duinweg Oosterend 24

8897 HB Oosterend Terschelling

T. 0562 – 448 522

M. 06 – 20 39 63 45

 

website vacature reserveren

Camping en appartementverhuur ’t Wantij

Welkom op de site van camping en appartementenverhuur ’t Wan-tij in Oosterend Terschelling . Volgens onze vaste gasten (sommigen bezoeken ’t Wantij al meer dan 35 jaar) redenen om voor ’t Wantij in Oosterend op Terschelling te kiezen. Wij nodigen u uit voor een heerlijke vakantie op Terschelling op onze camping, in ons vakantiehuis, of in een van onze mooie appartementen.

Kamperen

’t Wan-tij is een kleine camping, rustig en zeer fraai gelegen midden in het gezellige dorpje Oosterend op Terschelling. Wij zijn direct aan de duinrand gelegen, daar waar de natuur uw buurman is. In het midden van het camping terrein is een volleybalveld, een zandbak voor de kleintjes, wipveren, een speelhuisje en een speeltoestel. Tijdens het hoogseizoen is er regelmatig animatie.

Lees meer | Bekijk beschikbaarheid

Vakantiehuis de Wadloper

Vanuit het huisje heeft u een uniek uitzicht over de duinen. Dit luxe huis is voorzien van alle comfort.

Entree met toilet, badkamer met douche en bubbelbad, infra rood sauna. Woon-eetkamer met sfeer gas haard, LCD tv en stereo apparatuur met cd/dvd speler.

Lees meer | Bekijk beschikbaarheid

Appartementen

’t Wan-tij heeft diverse luxe appartementen. Alle appartementen beschikken over kabel TV, een dvd recorder, een hifi-set met cd-speler, een compleet ingerichte keuken met alle benodigdheden zoals een 4 pits gasstel, potten, pannen, bestek, glazen,

Lees meer | Bekijk beschikbaarheid

twitter linked-infacebookyoutube

Threesome
Creampie
Threesome
Threesome
Blowjob
Creampie
Blowjob
Orgy
Creampie
Threesome
Anal