Kampeerterrein Lies

Kampeerterrein Lies

Duinweg

8894 KK Formerum-Terschelling (FR)

T. 06-23868446 (Hessel Hek)

M.

 

website vacature reserveren

Kampeerterrein Lies

Tussen het geluid van de Noordzee en de zilte lucht van de Waddenzee, op een open plek in het bos, ligt Lies. Waar u doucht tussen de bomen en de kinderen spelen in de duinen.

Uw boswachter: Hessel Hek. Longway 28, 8881 CM West-Terschelling, T 06-23868446 (bereikbaar van 8-22 uur, geen sms), e-mail lies@staatsbosbeheer.nl

Openingstijden

Lies is geopend vanaf 23 april tot 1 oktober. Kampeerterrein West-Terschelling is geopend van 29 maart tot en met 31 oktober.

Reserveren

Het is mogelijk om vooraf een plaats te reserveren. Heeft u vragen, neem dan tijdens kantooruren contact op met onze klantenservice op T 030-697 77 49.

Voorzieningen

24 Plaatsen, douches – zowel tussen de bomen als met warm water, natuurlijk zwemwater in de directe omgeving. Maar natuurlijk ook het Noordzeestrand, zeehonden, Europees natuurreservaat Boschplaat, geitjes en cranberries.

Toegankelijk voor

Tenten.

Schoonmaak

U heeft geen omkijken naar de schoonmaak. Het sanitair wordt gedurende het hele seizoen door een schoonmaakbedrijf schoongemaakt.

Huisdieren

Lies is een huisdiervrij natuurkampeerterrein. Op kampeerterrein West-Terschelling zijn honden wel welkom.

Routebeschrijving

Vanaf de boot richting Hoorn, voorbij Landerum linksaf Formerum in, voor de ‘Rustende Jager’ linksaf, 1e weg rechts blijven volgen, na flauwe bocht rechtdoor. Informatie over veerdienst Harlingen-Terschelling via Rederij Doeksen of T 0900-3635736.

Tarieven 2014

  • Kampeerplaats € 7,50
  • Trekkersplek (max 3 nachten) € 3,50
  • Volwassen € 5,00
  • Kind 3-12 jr € 3,50

U betaalt geen boekingskosten. Kinderen van 0-2 jaar zijn gratis. Alle tarieven zijn per nacht (exclusief toeristenbelasting). U betaalt een tarief per plaats en per persoon. In de maanden april, september en oktober betaalt u alleen het persoonstarief en niet de (trekkers)kampeerplaats.

Natuurkampeerkaart

Op een natuurkampeerterrein mag u alleen kamperen als u in het bezit bent van een natuurkampeerkaart. Deze kost € 14,95 en is te bestellen bij uw boeking, bij de ANWB of Stichting Natuurkampeerterreinen.

twitter linked-infacebookyoutube
Threesome
Creampie
Threesome
Threesome
Blowjob
Creampie
Blowjob
Orgy
Creampie
Threesome
Anal