Natuurkampeerterrein Hoorn

Natuurkampeerterrein Hoorn

Duinweg

8896 JT Hoorn-Terschelling

T. 06-23868446 (Hessel Hek)

M.

 

website vacature reserveren

Natuurkampeerterrein Hoorn Terschelling

Aan de ene kant het strand, aan de andere het bos en het plaatse Hoorn op loopafstand. Konijnen springen vrolijk tussen de elsen, meidoorns en krentenbomen. En met een beetje geluk ziet u zeehonden zwemmen.

Tineke Vleeshouwer-Meijer (Landsmeer):
“Op Hoorn vindt iedereen z’n plek. Wie met z’n kinderen komt, kan terecht op het veld met klimtoestellen. Wie liever de stilte heeft, zoekt een plekje op het veld verderop, dat meer in de luwte ligt.. Ik vind het er heerlijk. Vooral omdat het heel basic is, zonder toeters en bellen. De omgeving is al zo verschrikkelijk mooi, die nodigt uit.”

Boswachter Hessel Hek:
“De natuur komt hier letterlijk tot aan je tent. De konijnen huppelen over het veld en vlakbij is een eendenkooi. Ik struin wel eens met de kinderen over het terrein om ze te laten zien wat er allemaal te vinden is. De excursie van de Grote Vijf is een echte aanrader. Met de strandbus rijd je richting Boschplaat, op zoek naar zeehonden. Onderweg staat een drankje en pondkoek klaar. Daar komt iedereen altijd enthousiast van terug.”

Ontmoet de gewone zeehond
Zo gewoon is een gewone zeehond niet. Hij heet vooral zo omdat erin de Waddenzee ook nog een andere zeehond voorkomt, de grijze. De gewone zeehond jaagt vooral op de tast op vis. Daarvoor heeft hij onder meer een paar lange en uiterst gevoelige snorharen tot zijn beschikking. Overdag liggen ze vaak te zonnen op de zandbanken voor de kust. Daar hebben zij geen luie stoel voor nodig.

Terschelling

Kampeerterrein Hoorn ligt op Terschelling. Op de kaart is ons middelste waddeneiland maar een smalle streep land tussen Noordzee en Waddenzee. Maar wat een rijkdom aan natuur!

Openingstijden

Natuurkampeerterrein Hoorn is open vanaf 23 april tot 1 oktober. Kampeerterrein West-Terschelling is geopend van 29 maart tot en met 31 oktober.

Reserveren

Het is mogelijk om vooraf een plaats te reserveren. Heeft u vragen, neem dan tijdens kantooruren contact op met onze klantenservice op T 030-697 77 49.

Voorzieningen

58 Plaatsen, douches, natuurlijk zwemwater in de directe omgeving. Maar natuurlijk ook de polder met een eendenkooi, het Hoornse Bos en zeehonden.

Toegankelijk voor

Tenten

Schoonmaak

U heeft geen omkijken naar de schoonmaak. Het sanitair wordt gedurende het hele seizoen door een schoonmaakbedrijf schoongemaakt.

Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegestaan. Op kampeerterrein West-Terschelling zijn honden wel welkom.

Routebeschrijving

Vanaf de boot gaat u richting Hoorn. In Hoorn linksaf de badweg op. Voor het bos rechtsaf (Duinweg). Na 500 m gaat u rechts. Per bus: halte Hoorn. Informatie over veerdienst Harlingen-Terschelling via Rederij Doeksen. T 0900-3635736 (€ 0,10 p.m).

Tarieven 2014

  • Kampeerplaats € 7,50
  • Trekkersplek (max 3 nachten) € 3,50
  • Volwassen € 5,00
  • Kind 3-12 jr € 3,50

U betaalt geen boekingskosten. Kinderen van 0-2 jaar zijn gratis. Alle tarieven zijn per nacht (exclusief toeristenbelasting). U betaalt een tarief per plaats en per persoon. In de maanden april, september en oktober betaal je alleen het persoonstarief en niet de (trekkers)kampeerplaats.

Natuurkampeerkaart

Op een natuurkampeerterrein mag u alleen kamperen als u in het bezit bent van een natuurkampeerkaart. Deze kost € 14,95 en is te bestellen bij uw boeking, bij de ANWB of Stichting Natuurkampeerterreinen.

twitter linked-infacebookyoutube
Threesome
Creampie
Threesome
Threesome
Blowjob
Creampie
Blowjob
Orgy
Creampie
Threesome
Anal