Natuurkampeerterrein West-Terschelling

Natuurkampeerterrein West-Terschelling

Longway

8881 AA West-Terschelling

T. 06-23868446 (Hessel Hek)

M.

 

website vacature reserveren

Natuurkampeerterrein West-Terschelling

Verscholen tussen de bomen, aan de rand van het bos. En tóch vlakbij het dorp. Kampeerterrein West ligt gunstig voor iedereen. Het ‘groene strandje’ is op steenworp afstand, ideaal voor kleine kinderen.

Jan Bodrij (Wassenaar):
“We zijn helemaal verliefd geworden op de natuur van het eiland. We springen op de fiets en zijn de hele dag weg. Of we lopen vanaf het terrein zo naar het bos en de duinen in. Als je vroeg opstaat zie je altijd konijnen. En de hele dag genieten we van alle vogelsoorten die hier te zien zijn. Het is gewoon heerlijk hier.“

Boswachter Hessel Hek:
“Het eiland heeft zoveel te bieden! Prachtige natuur, wandelroutes voor jong en oud, maar ook de haven op 2 kilometer afstand. Met de fiets is het Noordzeestrand vijf minuten. Wie op zoek wil naar de zeehond, kan mee met de Grote Vijf excursie op het strand. Ook op het terrein is genoeg te beleven. Terwijl de konijnen nieuwsgierig over het veld huppelen, spelen de kinderen in de zandbak.”

Ontmoet de gewone zeehond
Zo gewoon is een gewone zeehond niet. Hij heet vooral zo omdat erin de Waddenzee ook nog een andere zeehond voorkomt, de grijze. De gewone zeehond jaagt vooral op de tast op vis. Daarvoor heeft hij onder meer een paar lange en uiterst gevoelige snorharen tot zijn beschikking. Overdag liggen ze vaak te zonnen op de zandbanken voor de kust. Daar hebben zij geen luie stoel voor nodig.

Terschelling

Kampeerterrein West-Terschelling ligt op Terschelling. Op de kaart is ons middelste waddeneiland maar een smalle streep land tussen Noordzee en Waddenzee. Maar wat een rijkdom aan natuur!

Openingstijden

West-Terschelling is open vanaf 4 april.

Reserveren

Het is mogelijk om vooraf een plaats te reserveren. Heeft u vragen, neem dan tijdens kantooruren contact op met onze klantenservice op T 030-697 77 49.

Voorzieningen

73 Plaatsen, douches, stortplaats chemisch toilet, speelvoorzieningen en natuurlijk zwemwater in de directe omgeving. Maar natuurlijk ook het groene strandje voor de kleintjes, het Noordzeestrand, bossen en duinen en de gezellige dorpjes die het eiland rijk zijn.

Toegankelijk voor

Tenten, caravans en campers.

Schoonmaak

U heeft geen omkijken naar de schoonmaak. Het sanitair wordt gedurende het hele seizoen door een schoonmaakbedrijf schoongemaakt.

Huisdieren

Ook uw honden mogen kamperen, als ze tenminste aangelijnd zijn. Wilt u de uitwerpselen van uw hond opruimen? Ook in de natuurgebieden. Per plaats mogen maximaal 2 huisdieren meegenomen worden.

Routebeschrijving

Per fiets/auto vanaf de boot richting Midsland, over Barentzkade, houd links aan, na het bejaardenhuis met boei in de tuin gaat u rechtsaf, dit is de Longway.
Te voet vanaf de boot loopt u via de Torenstraat, de Brandarisstraat, de Parnassiaweg de Longway in. Per bus: halte Europalaan.
Informatie over veerdienst Harlingen-Terschelling via Rederij Doeksen, T 0900-3635736 of via rederij EVT.

Tarieven 2014

  • Kampeerplaats € 7,50
  • Trekkersplek (max 3 nachten) € 3,50
  • Volwassen € 5,00
  • Kind 3-12 jr € 3,50
  • Hond p.n. € 1,00

U betaalt geen boekingskosten. Kinderen van 0-2 jaar zijn gratis. Alle tarieven zijn per nacht (exclusief toeristenbelasting). U betaalt een tarief per plaats en per persoon. In de maanden april, september en oktober betaalt u alleen het persoonstarief en niet de (trekkers)kampeerplaats.

Natuurkampeerkaart

Op een natuurkampeerterrein mag u alleen kamperen als u in het bezit bent van een natuurkampeerkaart. Deze kost € 14,95 en is te bestellen bij uw boeking, bij de ANWB of Stichting Natuurkampeerterreinen.

twitter linked-infacebookyoutube
Threesome
Creampie
Threesome
Threesome
Blowjob
Creampie
Blowjob
Orgy
Creampie
Threesome
Anal