Boerencamping De Razende Bol

Boerencamping De Razende Bol

Pelikaanweg 1

1796 NN De Koog – Texel

T. 0222-327439

M. 06-23263692

 

website vacature reserveren

Welkom

Wij heten u graag van harte welkom op onze boerencamping. Op deze pagina vindt u veel informatie over ons bedrijf dat bestaat uit de boerencamping, de boerderijwinkel en de bloembollenkwekerij.

Nieuws

In 2014 zal onze boerderijwinkel uitgebreid gaan worden met andere Texels Producten als ijs, aardappelen, rund- en lamsvlees en zuivel.

Voor 2014 is het tarief in de maanden april en oktober verlaagd naar €15,00. Uitgezonderd zijn het Paasweekend en de Meivakantie.

Er wonen bij ons 2 hele lieve ezeltjes . Ze heten Welles en Nietes en vinden het heerlijk om geknuffeld en geborsteld te worden. Wij zijn helemaal verliefd. Bij de foto’s kunt u ze alvast bekijken.

Wifi internet

Vanaf 2012 is er ook draadloos internet bij ons op de camping.

Social Media

Ook wij proberen mee te gaan met de moderne tijd en zijn nu ook te volgen op Twitter @razendeboltexel en Facebook.

Zo Texels

De Razende Bol heeft zich aangesloten bij “Zo Texels”. Dit is een groep kleine logiesverstrekkers die haar gasten een unieke Texelse ervaring willen laten beleven.

Op 11 januari is “Zo Texels” gelanceerd op de vakantiebeurs in Utrecht met een leuke film. Daar speelde Theo, de bollenkweker van ons bedrijf, een mooie rol als strandjutter.

Waddengoud

Als eerste camping hebben we het kwaliteitskeurmerk “Waddengoud” gekregen, een voorwaarde om lid te mogen zijn van “Zo Texels”.

Beste Vekabo camping!

Op 15 oktober 2009 zijn wij uitgeroepen tot de beste Vekabocamping 2009! We zijn natuurlijk supertrots en blij om dit in zo’n korte tijd bereikt te hebben. Het afgelopen seizoen hebben we heel veel leuke reacties en nieuwe gasten mogen ontvangen

Reserveringen

Mocht u nog vragen hebben of wilt u een campingplaats boeken, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wij hopen u spoedig te mogen ontvangen!

Met vriendelijke groet en tot ziens.

Marieke Kooiman en Monique den Braven

twitter linked-infacebookyoutube
Threesome
Creampie
Threesome
Threesome
Blowjob
Creampie
Blowjob
Orgy
Creampie
Threesome
Anal