Camping Kogerstrand

Camping Loodsmansduin

Badweg 33

1796 AA De Koog

T. (0222) 317 208

M.

 

website vacature reserveren

Texelcamping Kogerstrand

Denkt u bij een camping al gauw aan een strakke grasplaatsen en geasfalteerde paden? Dan bent u vast nog nooit op Texelcamping Kogerstrand geweest. De ANWB heeft deze camping niet voor niets uitgeroepen tot charmecamping! Kogerstrand blinkt uit in ligging, uitstraling en gastvrijheid.

Puur in de natuur

Texelcamping Kogerstrand ligt tussen het badplaatsje De Koog en het Noordzeestrand in. Het terrein is in bezit van Staatsbosbeheer. Dit betekent dat bij elke beslissing sterk rekening wordt gehouden met de natuur. Het resultaat: unieke staanplaatsen tussen de ruige duinpannen, pal naast Nationaal Park Duinen van Texel.

Ideale strandvakantie

In de mei- en zomervakantie beleven de kleintjes spannende avonturen met het professionele recreatieteam. De speeltuin staat garant voor urenlang speelplezier en op het veilige, autovrije terrein kunnen ze ravotten of verstoppertje spelen tussen de duinpannen.

Het ultieme vakantiegevoel krijgt u natuurlijk op het strand. Waai lekker uit. Bouw de mooiste zandkastelen of neem bij mooi weer een verkoelende duik. Slechts één duin scheidt uw kampeerplaats van de zee.

Een drankje of hapje

Natuurlijk kunt u altijd bij het paviljoen op de camping aanschuiven voor een lekkere kop koffie, een verkoelend drankje of een lekker frietje. Ook op het strand zelf en in de Koog zijn genoeg gezellige restaurantjes te vinden, waar u uw vingers aflikt bij de lekkerste gerechten.

Op Texelcamping Kogerstrand ontdekt u Texel op zijn best!

twitter linked-infacebookyoutube

Threesome
Creampie
Threesome
Threesome
Blowjob
Creampie
Blowjob
Orgy
Creampie
Threesome
Anal