Camping Loodsmansduin

Camping Loodsmansduin

Rommelpot 19

1797 RN Den Hoorn

T. (0222) 317 208

M.

 

website vacature reserveren

Texelcamping Loodsmansduin

De recent prachtig gerenoveerde Texelcamping Loodsmansduin ligt in Nationaal Park Duinen van Texel, aan de minder toeristische kant van het eiland. U komt hier heerlijk tot rust. Achtergrondgeluiden van ritselende bladeren en fluitende vogeltjes zijn de muziek van uw vakantie.

Diverse kampeermogelijkheden

Op het terrein staan 60 luxueuze chalets die van alle gemakken zijn voorzien. Komt u met de camper? De verharde camperplaatsen zorgen ervoor dat u moeiteloos uw plek op en af rijdt. En natuurlijk zijn er ook onverharde kampeerplekken tussen de met heide begroeide duinen. Alle plaatsen zijn voorzien van 16 ampère elektriciteit, ruim opgezet en door het heuvelachtige duinlandschap heeft u op elke plek genoeg privacy.

Voor jong en oud(er)

Sportievelingen kunnen zich hier goed uitleven. Zij slaan hun slag op de tennisbaan of trappen een balletje op het voetbalveldje op het park. Voor een verfrissende ochtendduik kunt u terecht in het verwarmde buitenzwembad. Ook voor kinderen is er natuurlijk genoeg te doen. Zij leven zich uit in de speeltuin, spelen verstoppertje tussen de duinen en beleven in de mei- en zomervakantie avonturen met het professionele recreatieteam.

Sfeervol Den Hoorn

Texelcamping Loodsmansduin ligt naast het oude loodsdorpje Den Hoorn. In dit sfeervolle plaatsje kunt u heerlijk eten. Bijvoorbeeld bij het theaterrestaurant Klif 12 of het met een Michelinster bekroonde “Bij Jef”. Vanaf Den Hoorn lopen de mooiste (knooppunt)fietsroutes over het eiland. Dit gedeelte van het eiland is de ideale uitvalsbasis voor de kampeerder die graag de rust en ruimte opzoekt, even weg van het uitgaansgebied en de toeristische drukte.

Hier is de Texelse natuur op zijn mooist!

twitter linked-infacebookyoutube

Threesome
Creampie
Threesome
Threesome
Blowjob
Creampie
Blowjob
Orgy
Creampie
Threesome
Anal