Vakantiepark de Koorn-aar is een echte familiecamping op Texel waar u heerlijk kunt genieten van uw vakantie. Door de prachtige centrale ligging op het waddeneiland zijn de mogelijkheden, voor jong en oud, vrijwel onbeperkt. De Koorn-aar ligt aan de rand van het bos en op korte afstand van strand en uitgestrekte heidegebieden. De dichtstbijzijnde dorpen zijn Den Burg en badplaats De Koog waar u heerlijk kunt winkelen en uitgaan.

Kamperen of chalet

U kunt komen kamperen op de camping met uw tent, caravan, vouwwagen, bungalowtent of camper. Alle kampeerplaatsen zijn beschut gelegen en voorzien van privé sanitair, elektra en kabel TV.

Ook kunt u vakantie vieren in een van onze chalets op Texel. Het park beschikt over vijf verschillende types chalets, waaronder een voor mindervaliden.

Kinderen zullen zich noooooit vervelen!

In de zomermaanden is er een enthousiast recreatieteam aanwezig met een gevarieerd programma. Iedere dag is het dansen en gillen met Pip & Jip tijdens het meeleeftheater. Doe mee met de playbackshow of het circusoptreden! Vervelen kan gewoon niet!

Kortom, op Vakantiepark de Koorn-aar beleeft u het ware vakantiegevoel: rust, ruimte, plezier en gastvrijheid in een prachtige omgeving.